20.1.13

Lähtötunnelmia

Huomenna on vihdoin aika lähteä reissuun. Hieman yllättäen (?) stressitaso on todella matala koska asioita on järjestellyt jo useamman kuukauden. Mitään ei ole jäänyt viime tippaan ja kaikki näyttää hyvältä.

Tähän väliin vähän tunnelmamusiikkia:

Viimeisiä valmisteluja on toki tänään vielä muutamia. Tarkoituksena olisi skannata kaikki tärkeät paperit ja dokumentit (passit yms.) ja tallentaa ne sähköpostiin siltä varalta että katala roisto ne pöllii. Myös viimeinen ja virallinen pakkaaminen täytyy tehdä tänään mutta se ei tuottane ongelmia. Viimeisimmän testin mukaan mun rinkkani painoi n. 13kg ja Marian rinkka oli 7kg, eli aika hyvältä näyttää.

Matkabudjetti on ollut suunniteltuna jo pidemmän aikaa mutta mukava nähdä tässä vaiheessa että ei tarvitse ihan joka euroa ja senttiä venyttää reissussa. Laskujen mukaan tähän mennessä ollaan käytetty karvan alle kymppitonni matkaan. Tämä sisältää siis lentoliput, vakuutukset, rokotukset, varusteet ja autovuokran yms. Päiväbudjettia matkan aikana on mietitty ja arvailtu monen eri lähteen avulla ja koitettu sovittaa omaan matkustus ja kulutustyyliin. Ajatuksena olisi että budjetti Thaimaassa, Kambodzassa ja Perussa olisi 60€/pvä ja Uudessa-Seelannissa 100€/pvä. Tästä tulee vähän suunnilleen 6500€. Voi olla että tässä ei pysytä, se selviää matkalla mutta kuten mainitsin niin ei mennä konkurssiin vaikka budjetti ylittyisikin.

Iltalehti koittaa vähän pelotella:
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013012016580961_ul.shtml
Toivottavasti huomenna lennot kulkevat ongelmitta. Klo. 13.40 lähtee meidän lento Helsinki-Vantaalta Düsseldorfiin ja sieltä Heathrowlle. Lontoosta illalla n.22 Bangkokiin jossa ollaan tiistaina iltapäivällä viiden maissa. Bangkokista ollaan varattu jo hotelli muutamaksi yöksi niin ei tartte arpoa paikan päällä pitkän matkustuksen jälkeen. Lämpötila siellä näyttäisi olevan n. 30 asteen tuntumassa, ihan jees :).

No comments:

Post a Comment