16.2.13

Oleilua Koh Changilla

Viisi hotellia, yksi ylibuukkaus ja snorklausta Koh Changin saarella.

Korkeamman tahon käskystä kirjoittelen vähän päivitystä täältä saarelta. Puolitoista viikkoa on nyt takana ja kaksi yötä vielä jäljellä ennen paluuta Bangkokiin.


Hotellia ja aluetta ollaan vaihdettu muutaman päivän välein, ajatuksena oli että jos löydetään tosi kiva paikka niin jäätäisiin pidemmäksi aikaa mutta tällä kertaa sellaista ei sattunut kohdalle. Eipä noissa hotelleissa kuitenkaan mitään isompia vikoja ole ollut. Yksi hotelli tosin ylibuukkasi meidät ja jouduttiin naapuriin joka ei ollut aivan yhtä kiva kun se mikä oltiin varattu. Harkitsin tiukkasanaisen reklamaation tekemistä mutta totesin että paperilla uusi huone oli vastaava joten sympatiaa olisi tuskin herunut, en siis jaksanut.

Rannallakin on tullut käytyä

Ainoana "virallisena" aktiviteettina käytiin yhtenä päivänä snorklausretkellä. Retki oli ihan ok vaikka hieman poikkeuksellisesti kärsittiin molemmat merenkäynnistä. Laiva myös unohti meidät lounaspaikan rannalle joka olisi voinut herkempää matkaajaa ahdistaa mutta kilpailijan laivalta saivat puhelimella yhteyden ja vene haki meidät mukaan. Itsehän emme ole retkillä koskaan tietenkään unohtanut asiakkaita joten protestina emme jättäneet tippiä.

Tässä majassa oltiin kolme yötä

Kaikenkaikkiaan ollaan nautittu olostamme rauhassa ja luettu kirjoja ja syöty hyvin. Budjetillisesti ollaan koko Thaimaan/Kambodzan osalta n. 500 bahtia yli budjetin joten melko hyvin ollaan pysytty suunnitellussa. Maanantaina hommataan itsemme Bangkokiin jossa ollaan yön yli, ja tiistai-iltana lennetään Australiaan. Sydneyssä vietetään keskiviikkopäivä ja illalla lennetään Uuteen-Seelantiin. 

1 comment:

  1. Lyhyttä ja ytimekästä, kiitos tästä.

    Ps. Voin vaan arvata mikä se korkeampi taho on..! :D

    ReplyDelete